OVER ONS

YACHT FLOOR
HEATING

AL 25 JAAR SPECIALIST

Yacht floor Heating B.V. is onderdeel van de TSB Group. Met ons Technisch Service Bureau T.S.B van Hanegem B.V. zijn we al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van vloerverwarmingssystemen.

En deze ervaring is ook de start geweest van Yacht Floor Heating. Na jaren lang vloerverwarming geïnstalleerd te hebben in woningen, was het voor Bram van Hanegem – toenmalig eigenaar YFH – dan ook een pré om dit ook aan boord van zijn schip te installeren. Omdat er op dit gebied nog niks op de markt was (op elektrische vloerverwarming na ) wat aan zijn wensen voldeed, is uit deze behoefte na twee jaar ontwikkelen en vraag uit de jachtbouw Yacht floor heating ontstaan.

WERELDWIJD OP MAAT GEMAAKT

De rest is geschiedenis. Het door ons ontwikkelde systeem, wordt op maat gemaakt voor vloeren, wanden en radiatoren in onder meer vastgoed, schepen, trailers, mobile homes, chalets, portacabins en tuinen. Met Den Helder als thuisbasis, levert Yacht Floor Heating wereldwijd alles van advies, offerte en ontwerp tot installatie en service.

VRAGEN?

Neem contact met ons op!