TOEPASSING

Trailers

Commerciële trailers

Voor commerciële vervoerders heeft Yacht Floor Heating aparte verwarmingssystemen ontwikkeld die schade door luchtverwarming voorkomen. De systemen zijn geschikt voor het vervoer van verschillende goederen die gebaat zijn bij een gelijkmatige temperatuur, zoals bloemen, planten, bollen, kunst, brood, food en non food. Het systeem is ook geschikt voor ‘specials’ die worden ingezet voor promotionele doeleinden.

Alle Yacht Floor Heating verwarmingssystemen zijn vloeistof gevuld en beschermen tegen vorst tot -41ºC. Het is mogelijk om uw trailer al automatisch te verwarmen voordat deze vertrekt of geladen moet worden

Mobile homes

Mobile homes worden vaak uitgevoerd met radiatoren. Als u van huis uit vloerverwarming gewend bent, is dat geen vooruitgang. Bovendien nemen ze veel kostbare ruimte in en zijn ze zelden mooi om te zien.

Met Yacht Floor Heating behaalt u het comfort zoals u dat kent van thuis. En het is zelfs mogelijk het systeem al te activeren voordat u binnenkomt, zodat u altijd warm welkom wordt geheten in uw eigen mobile home.

Decorradiatoren

Wilt u graag een handdoekradiator in de badkamer of andere vochtige ruimte? Dan leveren wij een aansluiting op met twee balafsluiters en een rvs flexslang. In een later stadium kan daar een handdoekradiator op worden aangesloten en dus geïntegreerd in het Yacht Floor Heating systeem. U regelt de temperatuur gemakkelijk met de aanwezige thermostaat.

Wanden

In plaats van een handdoekradiator is het ook mogelijk een wand te verwarmen. Niet iedereen vindt een radiator mooi, maar het kan ook zijn dat de ruimte te klein is om het benodigde thermisch vermogen uit de vloer te halen.

Na het frezen van de wand plaatsen we deze terug en wordt de verwarmingsslang gemonteerd. We werken de wand af met de twee componenten YFH Thix. Daarna is de wand klaar om bedekt te worden met bijvoorbeeld tegels, vinyl of formica.

Pop-outboxen

Heeft uw trailer een pop-outbox? Dan kunnen we ook deze van vloerverwarming voorzien. Wij hebben talloze flexibele oplossingen om elke pop-outbox aan te kunnen sluiten op het systeem.

Promotioneel terras

Het Yacht Floor Heating systeem maakt het mogelijk om aangebouwde terrassen en dakterrassen vrij te houden van sneeuw en ijs. Het systeem wordt tijdens de fabricage ingebracht in de pop-out box, vloer, trap of dak en vervolgens gevuld met vloeistof met een beschermingsgraad tot -41°C. Zodra de temperatuur onder de 5°C komt, slaat de thermomotor aan en wordt het oppervlak langzaam opgewarmd

VRAGEN?

Neem contact met ons op!