TOEPASSING

Chalets

ACTIVEREN VOOR U THUIS BENT

Chalets zijn vaak voorzien van radiatoren. Als u van huis uit vloerverwarming gewend bent, is dat geen vooruitgang. Bovendien nemen ze veel kostbare ruimte in en zijn ze zelden mooi om te zien. Met Yacht Floor Heating behaalt u het comfort zoals u dat kent van thuis. En het is zelfs mogelijk het systeem al te activeren voordat u binnenkomt, zodat u altijd warm welkom wordt geheten in uw eigen chalet.

Door onze YFH rvs flexslangen is het Yacht Floor Heating vloerverwarmingssysteem zelfs toepasbaar in samengestelde en deelbare chalets.

Decorradiatoren

Wilt u graag een handdoekradiator in de badkamer of andere vochtige ruimte? Dan leveren wij een aansluiting op met twee balafsluiters en een rvs flexslang. In een later stadium kan daar een handdoekradiator op worden aangesloten en dus geïntegreerd in het Yacht Floor Heating systeem. U regelt de temperatuur gemakkelijk met de aanwezige thermostaat.

Wanden

In plaats van een handdoekradiator is het ook mogelijk een wand te verwarmen. Niet iedereen vindt een radiator mooi, maar het kan ook zijn dat de ruimte te klein is om het benodigde thermisch vermogen uit de vloer te halen.

Na het frezen van de wand plaatsen we deze terug en wordt de verwarmingsslang gemonteerd. We werken de wand af met de twee componenten YFH Thix. Daarna is de wand klaar om bedekt te worden met bijvoorbeeld tegels, vinyl of formica.

Tuinen, terrassen en tuinpaden

Nooit meer sneeuwruimen en nooit meer een spekgladde ijsbaan in de tuin. Met het Yacht Floor Heating systeem is het mogelijk uw tuinpaden en terras altijd rond de 5°C te houden zodra de buitentemperatuur daaronder komt. We monteren het op een waterdicht isolatiesysteem en vullen het met een vloeistof die bestand is tot -41°C. Een buitenvoeler opent de YFH thermomotor op de pompunit, zodra de temperatuur te laag wordt.

Bij grotere installaties, waar meerdere groepen nodig zijn, wordt het systeem volledig gescheiden. We plaatsen dan een warmtewisselaar. U kunt de warmte per oppervlak regelen. Automatisch met een buitentemperatuurvoeler of via uw mobiele telefoon vanaf welke plek op de wereld dan ook.

Een hovenier of stratenmaker kan het tuinpad bedekken zoals hij dat normaal ook zou doen met bijvoorbeeld beton, bestrating, grind, hout of snippers.

VRAGEN?

Neem contact met ons op!