ONS SYSTEEM

WAT IS
YACHT FLOOR HEATING

HET SYSTEEM

Een Yacht Floor Heating vloerverwarmingssysteem is een met vloeistof gevuld hoofdverwarmingssysteem dat vanuit één plek alle vertrekken verwarmt. De temperatuur is per ruimte regelbaar. We bouwen elk systeem volledig naar de wensen van de klant, of deze nu een dek wil verwarmen, een huis of een knuffelwand en of het nu om een handdoekradiator gaat of het ontijzen van een railingsysteem. We vervaardigen alle materialen volgens de CE norm in eigen beheer en uiteraard met de hoogste kwaliteit.

Vooraanstaande architecten, naval architects en design bureaus kiezen steeds vaker voor de goede werking en het hoge comfort van het Yacht Floor Heating vloerverwarmingssysteem. Het word regelmatig opgenomen in bouwbestekken voor nieuw te bouwen woningen en schepen. Inmiddels varen er wereldwijd tussen de 300 en 350 schepen met het Yacht Floor Heating verwarmingssysteem. Van Alaska tot Chili en van Noorwegen tot China, Yacht Floor Heating is gebouwd op elk klimaat.

DE WERKING

Met een Yacht Floor Heating systeem regelt u een aangename temperatuur voor elk vertrek. De slaapkamer op 20˚C en de badkamer op 23˚C? Geen probleem. Alle vertrekken zijn met hun eigen thermomotor(en) gekoppeld aan de ‘direct injectable pompunit’. Met een aparte thermostaat voor elke ruimte, draait u de thermomotoren verder open of dicht. Makkelijk en supercomfortabel.

Een goede werking van het Yacht Floor Heating vloerverwarmingssysteem hangt voor een groot deel samen met een goede warmtebron. In de offerte vindt u dan ook altijd ons keteladvies.

VRAGEN?

Neem contact met ons op!