TOEPASSING

JACHTEN

het comfort van thuis

Bij de aanschaf van een jacht wordt niet altijd stilgestaan bij de verwarming. Vaak is dat pas tijdens de eerste trip. De ruimte is niet behaaglijk of de temperatuur niet goed te reguleren. Soms is men van huis uit vloerverwarming gewend. Dan kunnen luchtverwarming of radiatoren zomaar tegenvallen, zeker als die ook nog eens te klein of niet zo mooi zijn. 

Met het Yacht Floor Heating vloerverwarmingssysteem behaalt u het comfort zoals u dat kent van thuis. En het is zelfs mogelijk het systeem al te activeren vóór vertrek, zodat u altijd warm welkom wordt geheten op uw eigen jacht. 

Luiken

Yacht Floor Heating voorziet ook alle vloerluiken in de beloopbare vloer aan boord van vloerverwarming. Ze worden uitgevoerd met vier afsluiters en YFH rvs flexslangen, zodat ieder luik normaal geopend en gesloten kan worden. Ze zijn dus ook volledig geïsoleerd en kunnen onder druk worden weggenomen en teruggeplaatst.

Decorradiatoren

Wilt u graag een handdoekradiator in de badkamer of andere vochtige ruimte? Dan leveren wij een aansluiting op met twee balafsluiters en een rvs flexslang. In een later stadium kan daar een handdoekradiator op worden aangesloten en dus geïntegreerd in het Yacht Floor Heating systeem. U regelt de temperatuur gemakkelijk met de aanwezige thermostaat.

Wanden

In plaats van een handdoekradiator is het ook mogelijk een wand te verwarmen. Niet iedereen vindt een radiator mooi, maar het kan ook zijn dat de ruimte te klein is om het benodigde thermisch vermogen uit de vloer te halen.

Een wand wordt, net als een luik, uitgevoerd met twee afsluiters en YFH rvs flexslangen, afgemonteerd en onder druk opgeleverd.

Dekken

Soms is het raadzaam beloopbare dekken en gangboorden aan te warmen, vooral in koude perioden en bij permanente bewoning. Veel eigenaren willen een open achterkuip die ze zo vroeg mogelijk in het seizoen bij de salon kunnen betrekken. Met al het comfort van vloerverwarming is dat goed mogelijk.

We hebben verschillende oplossingen, zelfs voor onder een teakdekafwerking. Deze verwarming is op verschillende manieren te regelen, bijvoorbeeld met een eenvoudige Honywell buitentemperatuursensor.

VRAGEN?

Neem contact met ons op!